HMS-konferansen er fylt opp

Allerede en måned før årets HMS-konferanse på Quality finner sted, er de 900 plassene fylt opp. 
Publisert: 23.09.2015Del:
– Det er gledelig at så mange østfoldinger er opptatt av et mer inkluderende arbeidsliv. Den store pågangen viser at IA og HMS er på agendaen i svært mange bedrifter, sier Per Ivar Clementsen, avdelingsdirektør hos NAV Østfold.
- Vi skal gjøre det vi kan for at de også denne gangen får en god opplevelse i form av faglig input og god underholdning.
 
Foredragsholdere
Tradisjonen tro, legges det opp til et bredt program med både faglig bredde og aktuelle foredragsholdere, og årets tema er ”inkludering og samhandling”.
Det største trekkplasteret denne gang, er nok komiker og TV-kjendis Truls Svendsen, som skal fortelle fra sin reise over Grønland på ski sammen med
eventyrer Cecilie Skog i det tv-sendte programmet ”Tjukken og Lillemor”. I følge TV2 Sumo, takket han ja til utfordringen i fylla, og svært mange tv-seere fulgte parets forberedelser og strabasiøse reise på ski.  - Truls er en mester til å formidle, og hans opplevelser på denne ferden står fint til konferansens hovedtemaer ”inkludering og samhandling”, sier Per Ivar Clementsen.
- Dette innlegget handler om å våge og si ja. Hvordan kunne en 120 kilo tung urban sofagris takke ja til å gå 600 kilometer på ski?, sier Svendsen selv om utfordringen og foredraget. 

Vekker oppsikt 
At HMS-konferansen trekker 900 tilhørere hvert år, og at det er ventelister for å få plass, vekker oppsikt langt utenfor fylkets grenser. – Det viser at vi har bygd opp et veldig bra og interessant konsept som treffer østfoldingene. Og igjen; det viser også at inkluderende arbeidsliv står sterkt i fylket, sier Clementsen.