IA-prisen til Råde Graveservice

Det ble Råde Graveservice som kunne juble for tittelen Årets IA-bedrift 2017. Prisen ble delt ut til ovasjoner fra mer enn 800 deltagere.
Publisert: 18.10.2017Del:
Det vanket bilde, diplom rosende omtale til daglig leder Terje Andersen, HMS-leder Lars Andersen og tillitsvalgt Geir Aasen, som mottok prisen på vegne av bedriften.
Andersen sa han var svært stolt allerede da bedriften ble nominert, som han sammenlignet litt med Amanda-prisen; at det var noe stort. At de i tillegg gikk helt til topps, var både rørende og overraskende, og han påpekte at dette er en utrolig inspirasjon til å fortsette den gode IA-jobben.
- Denne tilegnes de ansatte, det er de som er årsaken til at vi står her, sa han. 
 
To nominerte
Råde Graveservice ble nominert til den gjeve prisen sammen med Park & Anlegg., som begge framstår som IA-fyrtårn i det daglige arbeidet.
I juryens begrunnelse, kan vi blant annet lese at ledelsen tenker langsiktig og inviterer de ansatte til å finne løsninger de selv har tro på. Det resulter i fokus på enkeltmenneske, HMS og sykefravær - som igjen gjenspeiler seg i lavt sykefravær.
Bedriften tar inn 4-5 personer årlig til arbeidstrening og utprøving. Av disse får ca 50% fast ansettelse.
Juryen nevner også det faktum at kandidaten verdsetter sine ansatte og  tilrettelegger ved behov, samt at de ønsker at eldre ansatte skal stå lenge i jobb.
Park og Anlegg framstår som et IA-fyrtårn, og er en verdig vinner av årets pris.
 
 
 
 img 9897