HMS-konferansen vel i havn!

930 tilhørere fikk mye nyttig input fra aktuelle foredragsholdere, både faglig innenfor IA-temaet, men også om livet generelt – ikke minst gjennom en sterk historie fra Tom-Gøran Jønsson, den ambisiøse lederen som møtte veggen og reiste seg med et helt nytt perspektiv på arbeidslivet.
Svært tilfreds var også Per Ivar Clementsen, avdelingsdirektør NAV Østfold.
– Det ligger ekstremt mye planlegging og arbeid bak en slik konferanse, og med en slik oppslutning er det naturlig nok store forventninger til innholdet. Jeg synes vi levere varene også denne gangen, sier han.
-  Men jeg er selvsagt litt subjektiv akkurat der, legger han raskt til mens gratulasjonshilsningene tikker inn på mobilen.
- Hva anser du som dagens høydepunkt?
- Alle foredragsholdere var et høydepunkt i seg selv, og som traff meget godt med sitt budskap. Men jeg har alltid vært svak for IA-prisen, som er blitt svært attraktiv å vinne. Det gleder meg at Rockwool gikk til topps, de er et IA-fyrtårn verdt å styre etter.
- Hvordan skal dette overgås neste år?
- Nå får vi først sette oss ned og evaluere årets konferanse, men allerede på nyåret starter planleggingen av neste års konferanse som finner sted 21. oktober 2015, sier han.
                                                                                                           
Konferansierer
Tenorene i Eclipse satte tonene med en vakker og voluminøs innledning på konferansen. En minikonsert som alene var verdt oppmøtet!
Deretter loset dagens konferansierer; NHO Østfolds regionsdirektør Espen Nøkleby Evensen og LO Østfolds distriktssekretær Ulf Lervik, det hele trygt i land.
Først på talerstolen var Hadia Tajik med ”se og bli sett” i et IA-perspektiv  som tema. Deretter gikk det slag i slag til Gullrutevinner og talkshowdronning Anne Lindmo avsluttet til hysteriske latterkuler.