Siste brikkene på plass

Nylig var partene samlet på hotellet for en siste gjennomgang, for å sørge for at alle brikker er på plass foran storinnrykket 21. oktober. Svein Rasmussen hos Reise og konferanseservice, som har ansvar for påmelding og gjennomføring, kan fortelle om stort trøkk de siste ukene. I utgangspunktet var taket satt på i underkant av 900 deltagere, men har sagt ja til 930.
– Fortsatt er det folk som står på vent og gjerne vil være med, men nå har vi definitivt stengt påmeldingen, sier han.
Også hotellets F&B-manager Linda Karlsen er klar på at dette  kommer de til å håndtere på en god måte. – Vi trekker inn det mannskapet som skal til. Med over 900 mennesker skal bespises i løpet av en time, blir det mye løping på mange. Men alle ansatte på alle nivået stiller opp for å bidra, sier hun.
 
Leverer kvalitet
Per Ivar Clementsen, avdelingsdirektør hos NAV Østfold er trygg på at også årets HMS-konferanse skal bli en minnerik dag for deltagerne.
– Jeg har med meg gode samarbeidspartnere som leverer høy kvalitet. Dessuten har vi nå fått god erfaring i å arrangere disse konferansene, og lærer noe hvert år gjennom at deltagerne evaluerer arrangementet. Dette trekker vi med oss og forbedrer til neste anledning, sier han.
 
Trafikkhåndtering
Parkering er alltid en utfordring, og Per Ivar anbefaler å samkjøre dersom det er mulig. Arrangøren har lånt parkeringsplasser av Inspiria, og vil også sette opp skyttelbusser fra parkeringen ved Tunevannet. For de som vil raskt ut etter konferansen, er nok det å anbefale framfor å stå parkert ved hotellet.
- Vi har 10 parkeringsvakter i sving denne dagen, som vil sørge for at vi får best mulig flyt i trafikken, sier Clementsen.