Vårens IA-kurs i Østfold

Katalogen med vårens IA-kurs er klar! Her finner du en rekke skreddersydde kurs for ansatte, ledere, HR-medarbeidere, verneombud og tillitsvalgte i IA-bedrifter, og andre.
Publisert: 16.01.2015Del:
Bilde av Erik Kjelland som viser frem vårens IA-kurskatalog.
Erik Kielland, avdelingsleder hos NAV Østfold Arbeidslivssenter oppfordrer alle til å ta en kikk i den oppdaterte kurskatalogen
– Våre kurs blir hele tiden tilpasset behovene hos våre partnere, og gir nyttig kompetansepåfyll knyttet til IA-arbeidet ute i bedriftene. Det sier Erik Kielland, avdelingsleder hos NAV Østfold Arbeidslivssenter og oppfordrer alle til å ta en kikk i den oppdaterte kurskatalogen.
Katalogen finner du på nettsidene hos www.nav.no. Her finner du en rekke skreddersydde kurs for ansatte, ledere, HR-medarbeidere, verneombud og tillitsvalgte i IA-bedrifter – samt andre interesserte. Noen av kursene er åpne også for bedrifter som står uten IA-avtale.
 
Alle områder
Kursene dekker alle områder innen IA; som konfliktforebygging, helsefremmede arbeid, kommunikasjon, stressmestring, relasjonsledelse, seniorpolitikk,  tillitsvalgtes og verneombudets rolle i IA-arbeidet, systemrettet sykefraværsoppfølging osv. Her vil de fleste finne noe nyttig de kan ta med seg tilbake til arbeidsplassen, sier Erik Kielland.
Han legger til at NAV også lager andre, bedriftsspesifikke kurs ved behov i den enkelte bedrift. Det er bare å ta kontakt med IA-rådgiveren, påpeker han.